top of page
  • SeriAlex

Catch 22 - Oscar Winner-ul George Clooney joaca, canta si danseaza in acest serial made by Hulu

Comedy, Crime, Drama | TV Mini-Series (2019– ) 7.0*IMDb

Stars: Christopher Abbott, Kyle Chandler, George Clooney

     Dupa ce si-a facut mana cu Unscripted si  Confessions of a Dangerous Mind, papa George a mai luat o dusca de nespresso si s-a incordat intens  pentru Catch 22, o adaptare TV  a nuvelei cu acelasi nume a lui Joseph Heller. Supriza este de trei ori mai mare cu cat George  Clooney joaca, produce si regizeaza  acesta serie in 6 episoade a celor de la HULU. 

Catch 22 este un serial de razboi in care descoperim  situatiile absurde si nefiresti ale sistemului  birocratic american din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Catch 22 este un termen inventat de Joshep Heller si se refera la o situatie in care un individ  nu poate scapa de  limitările contradictorii ale unei situatii de fapt. Un exemplu de situatie Catch 22: "Nu ma pot angaja la un job pentru ca nu am experienta dar nu pot dobandi experienta daca nu ma angajeaza nimeni!" 

Serialul urmareste povestea unui soldat din curtea unei baze aeriene din Italia celui de-al doilea razboi mondial,  care este furios deoarece mii de oameni pe care el nu i-a intalnit niciodata,  vor sa-l omoare. Problema lui nu este dusmanul cat propria armata care continua sa creasca numarul de misiuni pe care un aviator trebuie sa le faca pentru a termina stagiul militar. Aviatorul nostru tot  incearca sa se fofileze si sa evite misiunile de zbor pe care le considera inutile dar descopera ca grija pentru propria persoane poate duce la o situatie tip Catch 22.

     Rasfoind biografia lui Nespresso Man, descoperim ca Mr. Clooney  nu este la prima escapada regizorala, mai mult de atat -  scaunul de regizor se muleaza foarte bine  pe fundul charismaticului bautor de cafea.  Filmul   "The Ides of March" cu Ryan Gosling si Paul Giamatti a  primit in 2012 o nominalizare la  Oscar iar Monuments Men, alt film in care joaca, canta si danseaza, a primit premiul TRULY MOVING PICTURE  pentru cel mai bun film inspirat din fapte reale.

Really George!  

     In rolurile principale: Christopher Abbott pe care l-am mai vazut in The Sinner, Kyle Chandlerm (Emmy Award pentru rolul din Bloodline) si 3X Clooney pe care il stie toata lumea!

     Serialul se poate vedea pe Hulu sau aici

216 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page