top of page
  • SeriAlex

A aparut serialul de care am uitat cu desavarsire!

Prieteni, recunosc cu mana pe inima - am uitat complet de acest serial care a avut darul sa-mi deschida la un moment dat apetitul pentru intrigi politice. Venit dupa o lunga perioada dominata de SF-uri si action, simteam nevoia sa vad si altceva in afara de lasere si batai si tot cautand seriale mai "light", l-am gasit pe acesta.

Genericul si nu plot-ul a fost cel care m-a convins sa ma uit si recunosc ca nu-mi propusesem sa fac un binge mai lung de 2 - 3 episoade. Serialul (un australian din 2016) se vroia un mystery politist care nu anunta vreo experienta vizuala extraordinara iar timpul meu serialistic si asa limitat, nu permitea o vizita mai lunga in tara cangurilor.

Insa ceva s-a intamplat si dupa cele doua episoade "programate" m-am trezit dand play pentru al treilea si pentru al patrulea si al cincilea intr-o adictie cu simptome clare.

Primul sezon s-a terminat brusc dupa numai 6 episoade si imi aduc aminte ca am injurat ca la usa cortului suferind ca un caine caruia ii iei osul din gura. Sase episoade?! Numai atat! Fratilor, sunteti o tara cat un continent, sunteti nebuni, aveti de unde. Nu aveti voie sa terminati un asa serial dupa 6 amarate de episoade. Alooo, Australiaaaaaa, terminati cu prostiile, lasati canguri si aborigenii in pace si mai trageti un sezoooon! Ce dracu facem aici, ne jucam de-a serialele!

Dar nu cred m-au auzit pentru anii au trecut si nu a mai aparut nimic. Intre timp mintea mea s-a calmat, am uitat sa injur si mi-am cumparat oase de la alte magazine. Cangurii si aborigenii si-au vazut de treburile lor iar serialul meu australian a fost ingropat incet sub alte provocari si alte povesti de urmarit.

Pana azi cand, rasfoind newsletterurile de la Netflix, l-am gasit din nou, proaspat, fraged, chemandu-ma cu glas ademenitor de sirena.

Asadar prieteni serialisti , am vesti bune pentru amatorii de thirllere politice - a aparut sezonul 2 din SECRET CITY, unul dintre cele mai reusit thrillere politice (australiene) pe care le-am vazut in ultimi ani.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

188 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page