top of page
SeriAlex

The Rookie - Fa-ma mama politist!

Crime, Drama | TV Series (2018– ) - 8.0 * IMDb

Stars: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones

The Rookie este un serial politist cu aroma de comedie in care facem cunostiinta cu John Nolan, un fost antreprenor in constructii care vrea deodata sa se faca politist. Ideea asta cu politia i-a venit in timpul unui jaf bancar la care a fost martor si care i-a trezit subit interesul pentru unifroma si insigna de "curcan"

Asa ca omul lasa la o parte macaralele, betoanele si picamerele si dupa ce termina intr-un timp record Academia de Politie devine cel mai "tanarul"politist de 40 de ani din cadrul L.A.P.D

Doar ca nu este asa usor sa devii gabor in America si odata ce isi cunoaste colegii, John "incepatorul" isi da seama ca meseria asta cu bulane si pistoale este departe de a fi usoara iar respectul celorlalti "curcani" este greu de castigat mai ales daca ai 40 de ani si esti" boboc" in meserie.

In rolurile principale il gasim pe Nathan Fillion, un specialist al serialelor de televiziune pe care l-am mai intalnit in Castle sau Modern Family. Actorul canadian are numai putin de 13 premii si alte 20 de nominalizari ale industriei de film. Alaturi de el o joaca Alyssa Diaz, o alta profesionista a serialelor pe care am mai vazut-o in Ray Donovan sau Narcos Mexico.

Serialul produs de eOne si ABC Studios. este inspirat dintr-un caz real si se poate vedea de AXN

232 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page