top of page
SeriAlex

Escape at Dannemora - O super actrita intr-un super rol - Patricia Arquette

Drama | TV Mini-Series (2018– ) - 8.2*IMDb

Stars: Benicio Del Toro, Patricia Arquette, Paul Dano

Din ce in ce mai multe seriale noi au pe generic nume grele, actori celebri cu multe statuete galbene in buzunar. A fost cazul lui The First in care Sean Penn joaca primul sau rol intr-un serial, Homecoming un film cu Julia Roberts in rolul principal sau Kaminky Method cu Michael Douglas pe coperta.

Din pacate insa, scenariile nu sunt intotdeauna la inaltimea genericului, (The First este un exemplu) si cu toate astea, e o incantare sa-i vezi pe greii cinematografiei americane in roluri de lunga durata.

Escape at Dannemora are la centura doua nume mari ale industriei de film. Patricia Arquete si Benicio del Toro. Ambii actori au mai jucat in seriale - Arquete a aparut in Boardwalk Empire alaturi de Steve Buscemi iar Del Toro a bifat un rol in Drug Wars in regia lui Michael Mann.

Evadare din Dannemora este un serial inspirat dupa un caz real in care o angajata a unui penitenciar din New York se indragosteste de un detinut si il ajuta sa evadeze din inchisoare. Escape at Dannemora este povestea acestui incident dramatic care a tinut titlurile ziarelor multa vreme

In rolul principal o gasim pe Patricia Arquette care interpreteaza magistral rolul sefei sectiei de croitorie din penitenciar. Sunt absolut sigur ca acest rol o sa-i aduca o nominalizare sau chiar un Glob de Aur.

Langa ea il gasim pe Benicio del Toro, laureat Oscar pentru rolul din Traffic si pe Paul Dano pe care l-am vazut in Love and Mercy sau Razboi si Pace

Regia este semnata Ben Stiller care ocupa si scaunul de producator executiv. Stiller nu e la prima experienta pe scaunul de producator, Burning Love sau Another Period avand deasemenea semnatura sa pe generic.

Serialul se poate vedea pe Amazon , HBO Go sau aici.

285 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page