top of page
  • SeriAlex

Bodyguard - Un serial al carui final a aruncat audienta in aer!

Crime, Drama, Thriller | TV Series (2018– ) - 8.2*IMDb

Stars: Richard Madden, Sophie Rundle, Vincent Franklin

Im plac serialele care ma surprind, care au finalulri neasteptate iar Bodyguard s-a dovedit a fi unul dintre ele. Desi incepe timid, pe o formula veche si super folosita, serialul celor de la BBC se dezvolta bine si dupa episodul 3 nu mai vrei sa pleci din fata ecranului. Eu asa am patit. M-am apucat de el mai mult din ambitie, Rotten Tomatoes il pusese in varful celer mai vizionate seriale si atunci mi-am zis ca trebuie musai sa-l vad. Dupa 2 episoade care au curs incet, n-am mai putut sa ma ridic de pe scaun... Norocul meu ca erau numai sase episoade, altfel prindeam radacini.

Serialul se invarte in jurul agentului de politie David Budd, un fost soldat in trupele speciale, intors de pe teatrul de razboi cu o doza de PTSD (Post Traumatic Stres Disorder) in buzunar. Dupa lasarea la vatra, Budd se angajeaza in copul de paza si protectie a demnitarlor din cadrul Politiei Londoneze si este insarcinat cu protectia mininstrului de interne Julia Montague, un politician rapace si nemilos dipsus ca treaca peste cadavre pentru asi impune vointa politica.

Pe masura ce serialul avanseaza, Budd se trezeste in mijlocul unei conspiratii menite sa o asasineze pe Julia, un joc periculos in care apar serviciile secrete si brigata de contraterorism britanica.

In rolul principal l-am regasit pe Richard Madden (Rob Stark din Game of Thrones) jucand ca la carte rolul bodguardului tacut si nepartinitor. In rolul ministrului de interne o gasim pe Keeley Hawes (The Missing, Line of Duty) o prefesionista a serialelor politiste si pe Sophie Rundle pe care am vazut-o in Peaky Blinders sau Jamestown.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

(up)

872 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page