Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

The Night Manager - Una dintre cele 100 de fetze ale lui Hugh Laurie.

July 24, 2019

Crime, Drama, Mystery | TV Series (2016–2018) - 8.2* IMDb

Stars: Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Elizabeth Debicki 

     In "The night manager" vorbim despre o combinatie super inspirata dintre un actor cu greutate - Hugh Laurie (Dr Hoouse) si un casanova mai putin celebru - Tom Hiddleston, (Loki din seria Thor)

     Schema pe care au pariat producatorii - badass Hugh Laurie vs. good guy Tom Hiddleston s-a dovedit a fi una  castigatoare iar  surpriza mare nu a venit de la Hugh Laurie, un actor multivalent cu un mega potential ci de la  tanarul Tom care a reusit sa lase in urma amprenta lui Loki din seria Thor si Avengers si sa se metamorfozeze cu succes intr-un  receptioner de hotel, ultrabritanic, amabil si curtenitor. 

     Tom joaca excelent, da culoare personajului, are carisma si umple ecranul. Sunt sigur ca aceste atribute il vor propulsa  cu viteza catre locurile fruntase ale clasamentului tinerilor actori. Pentru rolul din The night... Hiddleston a primit un Glob de Aur si o fost cat pe-aci sa umfle si un Emmy. Foarte tare!

     Pe celalalta parte, Hugh Laurie joaca fantastic si cred ca rolurile negative ii vin manusa. E captiavant acest Hugh Laurie si capacitatea lui de a se transpune integral in personajul pe care il joaca. E atat de convingator incat asa ti-l imaginezi in viata de zi cu zi. Rau, al dracu, arogant si sarcastic. Nici pomeneala, omul e departe de aceste epitete, Laurie e artist, canta jazz si a fost producator de sitcomuri.

     Serialul "The Night Manager"  a reusit performanta de a ma tine lipit de scaun din prima, povestea unui banal manager de hotel metamorfozat in agent secret s-a dovedit captivanta si convingatoare. Recomand 101%

 (up)

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.