top of page
  • SeriAlex

Breaking Bad - Hail to the king!

Crime , Drama , Thriller | TV Series (2008–2013) - 9.3*IMDb

Stars: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn

Intial nu am vrut sa scriu despre BB pentru ca este un serial ultra mega cunoscut insa am fost surpins sa aflu ca in ciuda imensei popularitati, multa lume nu l-a vazut. Pentru ei am sa fac acesta scurta, mica si delicata expozitiune.

Un profesor de chimie dintr-un oras obscur din state, descopera cu surprindere ca este mult mai usor sa castigi bani producand metamfetamina intr-o duba rabralagita, decat sa predai chimia la un liceu prapadit. Mai mult de atat, profu` nostru de chimie e atat de bun la gatit cristale incat meta produsa de el este de cea mai buna calitate lucru care il transforma repede in kingpin-ul (crime boss) drogurilor din zona!

Cand spui Breaking Bad spui doi actori: Bryan Cranston (Sneaky Pete, Trumbo) care joaca rolul profului de chimie Walter White si Aaron Paul (The Path, Black Mirror), micul traficant de droguri, depasit de anvergura afacerii pe care a creat-o.

Prestatia din BB, i-a adus lui Aaron Paul a o nominalizare la Globul de Aur si 5 premii Emmy pentru cel mai bun rol secundar intr-un serial de televiziune.

Serialul este super mega bun, insa are o mica problema. Unele episoadele (nu putine) sunt prea lungi si prea lalaite, lucru care enerveaza enorm. O simpla actiune care ar trebui sa dureze 10 minute, e intinsa pe o ora de parca ar fi guma de mestecat. In rest, nimic de comentat. Serialul trebuie vazut si gata!

(up)

360 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page