top of page
  • SeriAlex

Better Call Saul - Serialul avocatului cu mustrari de constiinta!

Crime , Drama | TV Series (2015– ) - 8.7*IMDb

Stars: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks

Considerat ca fiind precursorul lui "Breaking Bad", "Better call Saul" este genul de serial care ori iti place la max ori nu-ti place deloc. Nu e nici comedie, nici drama, nici action nici thriller. E cate un pic din fiecare.

Actiunea se invarte in jurul lui Jimmy McGill, un avocat scapatat care intra in tot felul de incurcatori (majoritatea create de el) din care iese din ce in ce mai sifonat.

Jimmy nu are clienti, si nu are cabinet. Nu are nici costume scumpe si nici secretara. Are o masina vai de mama ei si doarme in debaraua unui salon de manichiura. Ai spune ca asa e destinul lui: tragic si nemilos, dar majoritatea belelelor in care intra sunt opera lui. In goana lui permanenta dupa clienti, McGill se baga in niste combinatii de te doare capul din care iese doar datorita gargarei si talentului de inbarligator pe care il are.

Serialul "Better call Saul" este pe locul 78 in clasamentul celor mai bune seriale (IMDb ranking), imediat dupa "Battlestar Galactica" si inaintea lui "This is Us" sau "The Crown" A primit trei nominalizari Emmy pentru cea mai buna drama.

Bob Odenkirk, actorul din rolul principal a reusit sa adune 3 nominalizari la Globul de Aur insa putina lume stie ca el este si un scenarist foarte bun. avand semnatura pusa pe 39 de filme si seriale.

Daca nu l-ai vazut pana acum in actiune, ar fi cazul sa o faci. Actorul este super bun si joaca intr-un serial pe care nu prea ai voie sa-l ratezi.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

(up)

214 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page