top of page
  • SeriAlex

Maniac - Un serial cu mult Oscar pe generic!

Comedy , Drama , Sci-Fi | TV Mini-Series (2018– ) - 8.2*IMDB

Stars: Jonah Hill, Emma Stone, Sonoya Mizuno

Zece oameni ajung in sala de triaj a unei societati farmaceutice pentru a participa la un experiment medical de trei zile si a testa medicamentul minune al doctorului Mantleray. Desi au primit toate asigurarile ca nu vor exista reactii adverse, participanti au parte de experiente psiho-emotionale din ce in ce mai ciudate.

Maniac este un serial cam freaky si sincer sa fiu, nu stiu exact unde sa-l incadrez. Comedie, drama, SF... habar nu am. Astia de la IMDB le-au pus pe toate gramada, dar toate lumea stie ca nu e bine sa te iei dupa ei.

Vazut din avion, Maniac nu e un serial din cele obisnuite, e mai degraba un pseudo - SF care, daca nu esti pe faza, te poate arunca intr-o stare... hmmm... confuza? Odata ce te-ai apucat de el, iti trebuie ceva rabdare ca sa-l poti duce la capat.

In rolurile principale o gasim pe Emma Stone (laureata Oscar pentru rolul din "La La Land" ), si pe Jonah Hill, actor cu greutate care are doua si el doua nominalizari la Oscar pentru rolurile din "Moneyball" si "The wolf from wall street".

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici.

(up)

199 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page