top of page
  • SeriAlex

New Amsterdam - Încă un serial cu doctori. Sa mor de nu-mi vine să mă internez!

Drama | TV Series (2018– ) - 8.1*IMDb

Stars: Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher

Bazat pe cartea "Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital" (12 Pacienti - Viata si moartea in spitalul Bellevue, serialul New Amsterdam il are protagonist pe Max Goodwin, un tanar doctor care accepta postul de director medical al spitalului New Amsterdam, una dintre cele mai vechi institutii medicale din NY,

"Cu ce pot sa fiu de folos" este motto-ul acestui doctor ambitios care doreste sa rupa lantul birocratic si apatia sistemului medical american, incercand sa readuca in atentia conducerii spitalului, pacientul in sine si nu valoarea lui asigurata.

Desi nu aduce nimic nou, serialul are ritm si te prinde gratie personajului principal interpetat de Ryan Eggold, un actor american de 34 de ani pe care il stim din super serialul "The Blacklist" Alaturi de el o gasim pe Janet Montgomery (Black Swan sau This is Us) si pe Jocko Sims (The last Ship)

PS. N-am inteles pana acum de ce doctorii isi atarna mereu de gat stetoscopul ala. Ce, nu poti fi doctor decat cu ala atarnat? E coada in spital la luat pulsul ?Serios, care e faza?

Am pus si eu unu de gat, si credeti-ma, e greu, incomod, si te deranjeaza pentru ca sta mereu sa cada. Cum sa mergi cu ala 10 ore pe zi!

Pe urma m-am gadit ca poate nu te crede lumea ca esti doctor si chestia aia cu furtune tine loc de legitimatie. Stii, am facut 15 ani de medicina plus inca 10 de specializare, dar nu conteaza asta. Uite aici dovada, stetoscopul!

Si ce te faci daca intr-o zi mergi pe o strada si vezi un om intins pe jos cu capul plin de sange, strigand dupa medic. Te opresti si ii spui: eu sunt doctor, te pot ajuta..., dar nu prea am voie, n-am stetoscopul la mine! Daca ma prind astia, ma aresteaza!

(up)

Etichete:

1.182 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page