top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Mayans - Telenovela cu bikeri!

Crime , Drama , Thriller | TV Series (2018– ) - 8.0* IMDb

Stars: JD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger

Am urmarit de-a lungul vremii cateva seriale cu motociclisti care mi-au placut la max. Sons of Anarchy, Hells Angels sau Gangland Undercover au fost seriale super tari care mi-au tulburat viata si mi-au aratat o lume salbatica pe care nu o stiam.

Din pacate nu este cazul lui Mayans.

Desi e cu bikeri, geci de piele si motoare, serialul celor de la Fox 21 e o copie cam nefericita a lui Sons of Anarchy, neavand sarea si piperul unui serial credibil despre viata zbuciumata de biker.

In Mayans facem cunostinta cu Ezekiel "EZ" Reyes, un "prospect" (ucenic, pifan) dornic de aventura si de razbunare, care se trezeste implicat intr-o "telenovela" motociclistica cu foste gagici, iubiri neimpartasite, FBI, droguri si motoare.

Serialul pare ok la prima vedere dar pe masura ce trec episoadele te apuca indoiala si te intrebi speriat... Frate, la ce oare m-am inhamat, la o telenovela sau la un serial cu bikeri? E pe bune ce vad eu aici, sau am gresit butonul si am ajuns pe Kanal D.

Exagerez, evident! Serialul e ok, interesant pe alocuri si mai putin interesant in rest. Cred merita urmarit daca esti biker sau daca esti mega patimas. Daca nu te incadrezi in aceste doua categorii, poti sa-l incerci. In afara de timp, nu ai nimic de pierdut.

In rolurile principale: JD Pardo (East Los High, Jury), Clayton Cardenas (American Crime) si Sarah Bolger pe care am vazut-o in "Counterpart" sau "Into the Badlands"

316 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page