top of page
  • SeriAlex

Sharp Objects - Oscar si Golden Globe sub aceeasi umbrela!

Crime, Drama, Mystery | TV Series (2018– ) - 8.4* IMDb

Stars: Amy Adams, Patricia Clarkson, Chris Messina

Mini seria Sharp Objects difuzata de HBO este un thriller psihologic ce are la baza romanul cu acelasi nume a lui Gillian Flynn, scriitoarea din spatele lung-metrajului Dark Places cu Charlize Theron in rolul principal.

In Sharp Objects urmarim poveste lui Camille Preaker, o reporterita care se intoarce in orasul natal pentru a investiga doua crime care au zguduit mica comunitate de provincie.

Filmul nu e vreo noutate a genului, thrillere psihologice sunt cu zecile, insa ceeaa ce recomanda acest serial este personajul din rolul principal, un ziarist cu un background psihologic in pioneze ai carui demoni interiori ies la suprafata odata cu sosirea in casa in care s-a nascut.

In rolurile principale o gasim pe Amy Adams, actrita care face colectie de nominalizari - 5 Oscar si 7 Golden Globe din care a castigat doua bile aurii. Pe Amy am mai mai vazut-o American Hustle alaturi de Chirstian Bale si in Arrival, film cu un oscar la centura. Alaturi de ea o gasim pe Patricia Clakson, actrita nominalizata la Oscar in 2004 pentru rolul din Pieces of Aprill. Pe frau Clarkson am mai vazut-o seria Maze Runner alaturi de iubitul tuturor adolescentelor Dylan O.Brian.

Serialul se poate vedea pe HBO Go

719 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page