top of page
  • SeriAlex

Final Space - Un serial de animatie super mega funny!

Animation, Action, Adventure | TV Series (2018– ) - 8.5* IMDb

Stars: Fred Armisen, Tom Kenny, Olan Rogers

Final Space este un desen animat pentru oameni mari. Amuzant si bine facut, serialul mi-a creat o buna dispozitie pe care nu o programasem in ziua aia. Dupa cateva episoade mi-am dat seama ca filmul seamana pe ici pe colo cu Robotzi, celebra serie romaneasca cu Mo si Foca, ceea ce e super, mega, foarte tare!

Pe Final Space l-am halit cu tot cu ambalaj, intr-o dupa amiaza plina de ploaie. Cele 10 episoade au mers ca unse, tzeava - asa cum merge un spritz rece intr-o zi torida. Chiar nu ma asteptam sa ma prinda asa de tare! De la primul episod si pana la ultimul n-am mancat, n-am respirat!

Plotul e demn de un SF cu oameni de-adevăratelea. Garry prizonierul glumet impreuna cu Mooncake extraterestul verde si cu motanul Avocato, fac echipa in lupta lor impotriva Lord Commander-ului intr-o batalie galactica cu pistoale laser & stuff.

Nu va lasati pacaliti de faptul ca e doar un desen animat. in spatele lui sta o idee geniala si un scenariul foarte bine scris! Personajele sunt bine conturate iar dialogurile super haioase. Serialul e foarte antrenant si are menirea de a schimba dispozitile nasoale.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

(up)

153 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page