Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Secret City - Este sezonul doi mai bun decat primul?

June 18, 2019

Mystery, Thriller | TV Series (2016–2018) - 7.4* IMDb

Stars: Anna Torv, Jacki Weaver, Marcus Graham

     Genericul si nu plot-ul m-a convins sa ma uit la Secret City.  Serialul are nume sonore pe afis: Ana Torv (Fringe, Mindhunters) Jacki Weaver actrita nominalizata la Oscar pentru rolul din  "Silver Linings Playbook"  si Sacha Horler nominalizata la Premiul AACTA pentru rolul din "The Kettering Incident". Cu asa distributie, nu am rezistat ispitei si m-am uitat la S.C desi filmele australiene nu sunt preferatele mele

     Secret City este un mystery drama care urmareste eforturile reporterului  de investigatii Harriet Dunkley  in dorinta de a descoperii adevarul si implicatiile politice din spatele unei banale crime  din capitala Australiei. In schema apar pe rand ziaristi, politicieni, politisti, americani, chinezi, CIA, ASIO si alte agentii de informatii  - toate plecand de la o crima petrecuta pe marginea unui lac din Canberra. 

     Filme despre ziaristi care descopera secrete bine pazite  am mai vazut. Primele  care imi vin in minte sunt "All the President's Men" cu Robert Redford si Dustin Hoffmann si  2015 Oscar Winner-ul - Spotlight.  

    Secret City are insa  un ingredient minune  care a transformat acest serial australian mid range intr-un "Must see". Acest secret spice se numeste Anna Torv. Super tare actrita, mi-a placut la max.

    

     Secret City face parte din categoria serialelor cu efect intarziat care isi arata adevaratul potential pe la mijlocul sezonului. Filmul este bine strucurat si are ingredientele unui serial facut "by the book". Desi mai lent decat un action thriller american,  S.C are ritmul si cadenta specifice genului. 

    Ca un serial care se respecta, Secret City a avut parte si de o continuare. Sezonul doi  - Under The Eagle, merge pe aeiasi reteta, political-mistery-drama cu ceva mai multa actiune decat primul,  ceea ce il transfoma  intr-un action-spy veritabil. Din pacate, personajul Harriet Dunkley se cam pierde in noianul de intrigi la nivel inalt si parca  cade in planul doi al actiunii intr-un scenariu care pune accentul mai mult pe poveste si mai putin pe acting. Surpriza si ineditul primului sezon dispar din pacate, lasand loc unui story alert dar cam previzibil. 

     Cu toate astea, cele sase episoade ale sezonului doi se vad repede intr-un binge pe care il recomand din toata inima. 

     Serialul se poate vedea si pe Netflix sau aici

 

 

     

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.