top of page
  • SeriAlex

Yellowstone

Drama, Western | TV Series (2018– ) - 8.6*IMDb

Stars: Kevin Costner, Kelly Reilly, Cole Hauser

Daca iti era dor de Kevin Costner aici ai ocazia sa-l revezi in toata splendoarea lui. Trebuie sa recunosc cu oarecare invidie, omul arata super bine pentru cei 63 de ani pe care ii are, Comparativ cu alti elders gen Sly Stallone, Mikey Rourke sau Tommy Lee Jones, Costner a imbatranit frumos si parca are mai mult farmec decat in tinerete.

Serialul Yellowstone se vrea un fel de Dallas care in loc de petrol si sonde are cowboy si indieni. Povestea se invarte in jurul familiei Dutton, detinatoarea celei mai mari ferme de vaci din America. Pe langa rumegatoare, Jim Dutton (K.Costner) este stapanul unei bune bucati din America. Omul are asa de mult teren incat ii trebuie un telescop ca sa-si vada gardul din spatele curti. Are o vale cu rauri, are munti cu brazi inalti, are pasuni intinse si dealuri inverzite. Are cai, vaci, bizoni, are copii, are masini si jumate de oras. Are cam tot ce ti-ai putea dori!

Doar ca viata lui Jim Dutton nu curge asa de lin. Alti bogati, detinatori de telescoape si palarii scumpe de cowboy isi doresc o bucatica din America lui si pentru asta sunt in stare sa faca orice. Si uite asa incepe serialul Jim Dutton vs. Everybody!

Nu stiu sigur daca Yellowstone e un serial, sau mai multe "lung metraje" puse unul dupa altul. Primul episod dureaza o ora jumate ceea ce e enorm. Actiunea e diluata si nu justifica episoade asa de lungi si dupa o ora iti cam piere cheful de vaci si cai.

Daca totusi esti rabdator, o sa descoperi un serial ok, cu o intriga decenta si personaje interesante. Yellowstone se vrea un western modern cu jeepuri in loc de cai si elicoptere in loc de diligente.

Cat despre Costner ... hmmm....ce sa spun, e ok. Nu e cel mai bun rol al lui dar nici cel mai prost. Daca totusi vrei Kevin Coster la superlativ, incearca mini seria Hatfields & McCoys. It's the real thing!

(up)

958 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page