top of page
  • SeriAlex

Unsolved - The murders of Tupac and Notorious B.I.G

Biography, Crime | TV Series (2018– ) - 8.1*imdb

Stars: Josh Duhamel, Bokeem Woodbine, Wavyy Jonez

La mijlocul anilor 90 muzica rapp a avut doi titani. Tupac Shakur, rapperul care a vandut peste 120 milioane de albume worldwide si Notorious B.I.G aka Biggie Smalls . tanarul de 160 de kilograme care in copilarie vindea droguri la coltul strazii pentru a manca o paine.

Atat Biggie Smalls cat si Tupac au sfarsit tragic, fiind victime de prin rang al eternului conflict dintre rapperi de pe Coasta de Est si cei de pe Costa de Vest a Americii.

Serialul Unsolved isi propune sa rezolve enigma dublului asasinat care a socat lumea underground a muzicii rapp. Bine facut, bine documentat si bine jucat, filmul ne poarta pe urmele anchetei facute de politia din L.A intr-o perioada in care pe nimeni nu interesa cine i-a omorat pe cei doi regi ai muzicii rapp.

Totodata filmul scoate la lumina, viata agitata a celor doi super artisti precum si lupta continua a gastilor din LA pentru influenta, zone de interes, piete de droguri si altele. Am aflat cu ocazia asta ce inseamna sa fi Gang Related si de unde vine toata chestia asta cu homies, rapp, gangsta si viata de cartier.

Unsolved il are cap de afis pe Josh Duhamel, un actor american care a mai jucat in Transformers sau 11.22.63. In rolul Tupac Sakur il gasim pe Marcc Rose, cunoscut din Straight Outta Campton (un filme despre cultura Hip Hop) iar Biggie Smalls este interpretat de Wavyy Jonez, un actor cu "greutate"aflat la prima experienta cinematografica.

Serialul se poate vedea pe Netflix

(up)

377 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page