Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Unsolved - The murders of Tupac and Notorious B.I.G

June 23, 2018

Biography, Crime | TV Series (2018– ) - 8.1*imdb

Stars: Josh Duhamel, Bokeem Woodbine, Wavyy Jonez

     La mijlocul anilor 90 muzica rapp a avut doi titani. Tupac Shakur, rapperul care a vandut peste 120 milioane de albume worldwide  si Notorious B.I.G aka Biggie Smalls . tanarul de 160 de kilograme care in copilarie vindea droguri la coltul strazii pentru a manca o paine.  

     Atat Biggie Smalls cat si Tupac au sfarsit tragic, fiind victime de prin rang al eternului conflict  dintre rapperi de pe  Coasta de Est si cei de pe  Costa de Vest a Americii. 

     Serialul Unsolved isi propune sa rezolve enigma dublului asasinat care a socat lumea underground a muzicii rapp. Bine facut, bine documentat si bine jucat, filmul  ne poarta pe urmele anchetei facute de politia din L.A intr-o perioada in care pe nimeni nu interesa  cine i-a omorat pe cei doi regi ai muzicii rapp.

    Totodata filmul  scoate la lumina, viata agitata a celor doi super artisti precum si  lupta continua a gastilor din LA pentru influenta, zone de interes, piete de droguri si altele. Am aflat cu ocazia asta ce inseamna sa fi Gang Related si de unde vine toata chestia asta cu homies, rapp, gangsta si viata de cartier.

     Unsolved il are cap de afis pe Josh Duhamel, un actor american care a mai jucat  in Transformers sau 11.22.63. In rolul Tupac Sakur il gasim pe Marcc Rose, cunoscut din Straight Outta Campton (un filme despre cultura Hip Hop) iar Biggie Smalls este interpretat  de Wavyy Jonez, un actor cu "greutate"aflat la prima experienta cinematografica. 

     Serialul se poate vedea pe Netflix

 (up)

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.