top of page
  • SeriAlex

Impulse - U can`t control what you don`t understand!

Action, Sci-Fi | TV Series (2018– ) - 7.3*IMDb

Stars: Enuka Okuma, Missi Pyle, Maddie Hasson

Puneti intr-un borcan doua parti "Jumper" o parte "X Men" si o parte "13 reasons Why". Amestecati bine si adaugati actori tineri, de preferinta fete. Puneti combinatia intr-un cuptor Youtube Premium si lasati la copt cateva luni.

Felicitari, ati obtinut o delicioasa prajitura Impulse.

Serialul are la baza nuvela cu acelasi nume a lui Steven Gould, scriitor american care a scris "Jumper", carte aparuta in 2008 si ecranizata 4 ani mai tarziu. Filmul Jumper cu Hayden Christensen si Samuel L. Jackson este un SF despre un tanar care are abilitatea de a se teleporta.

Absolut "intamplator" serialul Impulse are acelasi subiect - O tanara adolescenta descopera ca are capacitatea de a se teleporta. Verry funny mister Gould, ati facut o descoperite extraordinara - Cum sa faci doua filme cu aceiasi idee. Impulse are la baza reteta din Jumper la care autorul a mai adaugat niste brizbrizuri. Less work, more money!

Una peste alta, Impulse e un SF interesant, cu un scenariu ok si cu un action care m-a prins. Motivul pentru care am urmarit acest serial se numeste Maddie Hasson, o tanara actrita pe care am mai vazut-o in Twisted . Fosta dansatoare in trupa FoxTroupe Dance Company, Maddie joaca foarte convingtor rolul tinerei Henrietta Cole, o adolescenta care descopera ca are abilitatea de a se teleporta. Alaturi de ea o gasim pe Enuka Okuma, o actrita pe care am vazut-o de curand in Cought si pe Missyi Pyle pe care am mai vazut-o in Another Period.

1.077 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page