Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

Impulse - U can`t control what you don`t understand!

June 9, 2018

Action, Sci-Fi | TV Series (2018– ) - 7.3*IMDb

Stars: Enuka Okuma, Missi Pyle, Maddie Hasson

      Puneti intr-un borcan doua parti "Jumper"  o parte "X Men"  si o parte "13 reasons Why".  Amestecati bine si adaugati actori tineri, de preferinta fete. Puneti combinatia intr-un cuptor Youtube Premium si lasati la copt cateva luni.

     Felicitari, ati  obtinut o delicioasa prajitura Impulse.

     Serialul are la baza nuvela cu acelasi nume a lui Steven Gould, scriitor american  care a scris  "Jumper", carte aparuta in 2008 si ecranizata 4 ani mai tarziu. Filmul Jumper cu Hayden Christensen si Samuel L. Jackson este  un SF despre un tanar care are abilitatea de a se teleporta.

     Absolut "intamplator" serialul Impulse are acelasi subiect - O tanara adolescenta descopera ca are capacitatea de a se teleporta. Verry funny mister Gould, ati facut o descoperite extraordinara - Cum sa faci doua filme cu aceiasi idee.  Impulse are la baza reteta din Jumper la care autorul a mai adaugat niste brizbrizuri. Less work,  more money!

     Una peste alta, Impulse e un SF interesant, cu un scenariu ok si cu un action care m-a prins. Motivul pentru care am urmarit acest serial se numeste Maddie Hasson, o tanara actrita  pe care am mai vazut-o in Twisted . Fosta dansatoare in trupa FoxTroupe Dance Company, Maddie joaca foarte convingtor rolul tinerei  Henrietta Cole, o adolescenta care descopera ca are abilitatea de a se teleporta. Alaturi de ea o gasim pe Enuka Okuma, o actrita pe care am vazut-o  de curand in Cought si pe Missyi Pyle pe care am mai vazut-o in Another Period.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.