top of page
  • SeriAlex

Cele mai bune 6 seriale ale lunii Iunie!

Mai mica si mai amarata decat predecesoarea, luna iunie are totusi pregatite cateva surprize serialistice care merita sa fie luate in seama. Prima luna a verii ne propune o relaxare neuronala cu seriale mai light si mai usor de asimilat.

Pose

Drama, Musical | TV Series (2018– ) - 7.7* IMDb

Stars: Indya Moore, Evan Peters, Kate Mara

Iunie incepe timid cu Pose, un serial american despre despre moda,

muzica si inceputurile perioadei luxury a societatii americane. Glamour, Fashion, and lights sunt cuvintele de ordine ale acestui serial. Stiu ca suna cam fancy dar n-am gasit alta rima, sa traiti.

Succesion

Drama | TV Series (2018– ) - 7.1*IMDb

Stars: Hiam Abbass, Brian Cox, Kieran Culkin

Pe 3 iunie ne lovim de Succesion, un serial gen Dinastia in care aflam povestea lui Roy Logan si a familiei sale, detinatorii uneia dintre cele mai mari corporatii media din lume. In rolul principal il gasim pe veteranul Brian Cox, cunoscutul actor scotian pe care l-am vazut de curand in thrillerul "The Game".

Humans sez.3

Drama, Sci-Fi | TV Series (2015– ) - 8.0*IMDb

Stars: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy Carless

Pe 5 iunie apare sezonul 3 al serialului Humans, productie despre care unii critici afirma in soapta ca este o replica reusita a lui Westworld, ceea ce nu este departe de adevar. Asemanarile sunt evidente dar multe dintre scene si atmosfera serialului m-au dus mai degraba cu gandul la "I Robot" decat la Westworld. Tot pe acolo!

Humans este un serial cu si despre roboti intr-o societate moderna ultratehnologizata in care copiile humanoide incearca, incet incet, sa ia locul oamenilor. Serialul produs de Chanell 4 si AMC are la baza serialul suedez Real Humans aparut in 2012.

Condor

Thriller | TV Series (2018– )

Stars: Leem Lubany, Katherine Cunningham,Gage Graham-Arbuthnot

Pe 6 iunie AT&T ne propune Condor, un serial de spionaj in care un tanar analist CIA descopera un plan diabolic care pune in pericol viata a milioane de oameni. Serialul este un remake dupa filmul lui Sidney Polack - "Three days of the Condor" aparut in 1975, cu Robert Redford in rolul principal.

Tot pe 6 iunie, Youtube arunca in lupta Impulse, un serial SF in care o tanara de 16 ani, descopera ca are capacitatea de a se teleporta. Desi pare un SF de actiune, serialul miroase mai mult a drama cu adolescenti. Ramane sa vedem ce e de fapt.

American Woman

Comedy | TV Series (2018– )

Stars: Jennifer Bartels, Makenna James, Lia McHugh

Pe 7 iunie avem in sfarsit o comedie. American Woman este un serial produs de Paramount in care aflam povestea unei mame care incearca sa-si creasca singura cele doua fete intr-o perioada tulbure a societatii americane. Daca va era dor de Alicia Silverstone o regasiti aici, jucand rolul Bonnie Nolan.

American Woman ma duce cu gandul la Erin Brochovich, filmul de lung metraj care i-a adus Juliei Roberts un premiu Oscar. .

Tot pe 7 apare Cloak And Dagger, un Marvel despre doi adolescenti care se cam indrgostesc si dobandesc impreuna puteri paranormale.

Sense8 - Finale

Drama, Mystery, Sci-Fi | TV Series (2015–2018) - 8.4*IMDb

Pe 8 iunie, fanii serialul Sense8 au motive maxime de bucurie. Incepe ultimul sezon al unuia dintre cele mai interesante si ciudate seriale sf pe care le-am vazut. Sense8 - Finale.

Strange Angel

Drama, Sci-Fi | TV Series (2018– )

Stars: Jack Reynor, Peter Mark Kendall, Michael Gaston

Pe 15 iunie avem o noua propunere de la CBS. Strange Angel este un serial SF care ale baza nuvela "The Otherworldly Life of Rocket Scientist John Whiteside Parsons" scrisa de George Pendle. Serialul urmareste viata lui John Parsons unul dintre pionierii rachetelor americane

Tot pe 15 apare un nou sezon din 12 Monkeys, celebrul serial SF despre poveste unui călător de timp care se intoarce din viitor pentru a localiza și eradica un virus mortal care va distruge populatia Terrei.

In aceiasi zi, apare sezonul doi din Goliath, un serial american in care Billy Bob Thorthon joaca rolul unui avocat cazut in disgratie care cauta sa faca dreptate intr-un sistem juridic dominat marile firme de avocatura americane. Serialul aduce pe ici pe colo cu Better Call Saul, un serial cu avocati renegati care a avut mare succes anul trecut.

.

Yellowstone

Drama, Western | TV Series (2018– )

Stars: Kevin Costner, Brecken Merrill, Dave Annable

Pe 20 iunie, Paramount ne face o mega surpriza aducandu-l in scena pe Kevin Costner in serialul Yellowstone un film cu cowboy si indieni moderni. Trailerul nu m-a convins prea tare si sincer sa fiu nu ma astept la o experienta vizuala. De aici din avion serialul imi miroase a Dallas cu palarie de cowboy si cu vaci in loc de petrol.

Daca vreti seriale western adevarate va recomand din toata inima Hatfields & McCoys. In rolul principal tot Kevin Costner.

Shooter - sez. 3

Action, Drama | TV Series (2016– ) - 7.8*IMDb

Pe 21 iunie apare sezonul 3 din Shooter, iar pe 22 avem parte de un nou sezon Luke Cage. Pe 24 apare sezonul 2 din Preacher, un drama-fantasy foarte ciudat despre un preot care in dorinta de a intelege noile sale puteri porneste in cautarea lui D-zeu alaturi de fosta sa iubita cu nume de floare si de prietenul sau Cassidy de profesie vampir.

Glow

Comedy, Drama, Sport | TV Series (2017– ) - 8.0*IMDb

Pe 29 iunie Apare sezonul 2 din "Glow" unul dintre cele mai apreciate seriale ale anului trecut. Nominalizat la un Glob de Aur, serialul ne prezinta viata membrelor unui grup de luptatoare de wrestling din Los Angeles.

Acestea fiind spune, Serialex va doreste o luna buna si multe seriale minunate. Kip in tach!

1.267 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page