top of page
  • SeriAlex

Safe - Un serial cu final halucinant!

Drama | TV Series (2018– ) - 7.5*IMDb

Stars: Amy James-Kelly, Amanda Abbington, Michael C. Hall

Safe este un o drama care isi plaseaza actiunea intr-un mic complex rezidential despre care toata lumea spune ca este o zona mega sigura, lipsita de primejdiile vietii tumultoase ale marilor metropole. Adica este SAFE!

Doar ca nimic nu este sigur in lume cu atat mai mult in acest cartier de vile exclusivist. Jenny Delaney, o tanara de 17 ani pleaca la o petrecere si uita sa mai ajunga acasa. Disperat, Tom (tatal), porneste in cautarea fiicei lui si ajunge astfel sa descopere secretele bine ascunse ale rezidentilor acestui cartier "linistit"

Serialul are o particularitate care m-a tinut prins de scaun. Este autentic, este real, este din viata adevarata. Este un serial care trebuie vazut.

In rolul principal l-am gasit pe Michael C. Hall, actorul din celebrul serial Dexter. Mai batran, mai tunat si parca mai putin inspirat. Michael joaca corect, nu ai ce sa-i reprosezi dar parca ceva, undeva, lipseste. Alaturi de el o gasim pe Amanda Abbington (Mary Watson din Sherlock-ul lui Benedict Cumberbatch) si pe Marc Warren, un actor englez pe care l-am vazut in: Band of Brothers, Perfect Wife sau Snatch)

PS. Mi-a placut la maxim coloana sonora, in special melodia care incheie seezonul. E de acolo!

Serialul se poate vedea pe Netflix

(up)

1.201 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page