top of page
  • SeriAlex

The Rain - Dezamagire maxima!

Thriller | TV Series (2018– ) - 6.1*imdb

Stars: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard

Desi a avut un start furtunos cu un imens 9.2 cadou de la IMDb, serialul danez "The Rain" n-a avut parte de succesul anuntat pentru ca o saptamana mai tarziu, cotatia lui pe acelasi site a ajuns la 6.1, in scadere cu 3 puncte.

Cam mult pentru un serial care nici nu a apucat bine sa vada lumina televizoarelor. Pentru o productie care are doar o saptamana in spate, o asemenea scadere de popularitate demonstreaza ca publicul a sanctionat destul de aspru si de prompt, lipsa de originalitate si lentoarea cu care The Rain isi deschide aripile catre audienta.

Sincer sa fiu, ma asteptam la mai mult de la acest SF produs de Netflix. Ideea serialului parea interesanta si garantia unui producator care are in spate SF-uri super tari (Altered Carbon sau Stranger Things) m-a facut sa astept o experiante interesanta. Dar n-a fost sa fie asa. Cele 8 episoade au mers foarte greu, cand pe coate cand pe bruta si de prea putine ori in picioare sau in genunchi. Pacat, ideea serialului era ok si cred ca se putea scoate mai mult din ea.

In cateva cuvinte 'The Rain" se prezinta cam asa: La sase ani dupa ce o ploaie infectata cu un virs devastator, ucide aproape toata populatia Sandinaviei, doi frati, Simone si Rasmus se alatura unui grup de suprivietuitori in cautarea sediului Apollon din Suedia si a unor ipotetice depozite cu mancare.

Slab, lent si previzibil mi s-a parut acest serial danez. Scenariul este cam subtire, dialogurile cam de lemn, iar prestatia actorilor pe masura script-ului - adica low-fat.

Si totusi l-am vazut pe tot. Ce mi-a placut la el? Nu stiu exact, cred ca ploaia si afisul de prezentare!

Serialul se poate vedea pe Netflix

470 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page