Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci

ce mai astepti? 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei/ora

The Rain - Dezamagire maxima!

May 11, 2018

Thriller | TV Series (2018– ) - 6.1*imdb

Stars: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard

     Desi a avut un start furtunos cu un imens 9.2 cadou de la IMDb, serialul  danez "The Rain" n-a avut parte de succesul anuntat pentru ca o saptamana mai tarziu, cotatia lui  pe acelasi site a ajuns la 6.1,  in  scadere cu 3 puncte.

    Cam mult pentru un serial care nici nu a apucat bine sa vada lumina televizoarelor. Pentru o productie care are doar o saptamana in spate, o asemenea scadere de popularitate demonstreaza  ca publicul a sanctionat destul de aspru si de prompt, lipsa de originalitate si lentoarea cu care The Rain isi deschide aripile catre audienta.

    Sincer sa fiu,  ma asteptam la mai mult de la acest SF produs de Netflix. Ideea serialului parea interesanta si garantia unui producator care are in spate SF-uri  super tari  (Altered Carbon sau Stranger Things) m-a facut sa astept  o experiante interesanta. Dar n-a fost sa fie asa. Cele 8 episoade au mers foarte greu, cand pe coate cand pe bruta si de prea putine ori in picioare sau in genunchi.  Pacat, ideea serialului era ok si cred ca se putea scoate mai mult din ea.

     In cateva cuvinte 'The Rain" se prezinta cam asa: La  sase ani dupa ce o ploaie infectata cu un virs devastator,  ucide aproape toata populatia Sandinaviei,  doi frati, Simone si  Rasmus se alatura unui grup de suprivietuitori in  cautarea  sediului Apollon  din Suedia  si a unor ipotetice depozite cu mancare. 

     Slab, lent  si previzibil mi s-a parut acest serial danez. Scenariul este cam  subtire, dialogurile cam de lemn,  iar prestatia actorilor pe masura script-ului - adica low-fat. 

     Si totusi l-am vazut pe tot. Ce mi-a placut la el? Nu stiu exact, cred ca  ploaia si afisul de prezentare!

     Serialul se poate vedea pe Netflix

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.