top of page
  • SeriAlex

The Handsmade's Tale 2 - Cel mai titrat serial al anului 2017 ajunge in sfarsit pe canalele de


Pe 14 iunie 2017 se termina fulminant primul sezon al celui mai titrat serial din ultimii ani - The Handsmade's Tale - Poveste slujitoarei. Timp de 10 episoade am trait drama lui June Osborne (Offred) una putinele femei ramase fertile, internata intr-un straniu centru de reeducare pentru a fi folosita ca mama surogat si sclava sexuala in casa comandatului Fred Waterford, unul dintre conducatorii noii republici Gilead (fosta SUA).

Primul sezon sa terminat indecis, multe dintre intrebarile de final au fost lasate intentionat fara raspuns. Insa succesul acestui serial inspirat dupa cartea scriitoarei britanice Margareth Atwood, a fost atat de mare incat o continuare a seriei a devenit deodata o cerinta obligatorie.

La numai doua luni dupa terminarea primului sezon, HULU anunta continuarea filmarilor si arunca chiar un termen - primavara lui 2018. Unsprezece luni mai tarziu, producatorul isi respecta promisiunea si primele doua episoade ale sezonului 2 din Povestea Slujitoarei au aparut pe retelele de streming.

Daca nu l-ai vazut, te conjur sa o faci pentru ca este un serial extraordinar, daca l-ai vazut, cu siguranta o sa te bucuri ca a aparut sezonul 2.

Etichete:

849 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page