Iti place sa canti...

Ai mai cantat pe acasa, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ti-a placut, a fost fun si prietenii te-au incurajat.

 AI SA VEZI CE USOR E! 

Si atunci...

ce-ar fi daca ai canta intr-un 

STUDIO DE

INREGISTRARI

 Doar

99 lei

Friends - Prieteni pentru toate generatiile

April 16, 2018

Comedy, Romance | TV Series (1994–2004) -8.9*imdb

Stars: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow

      Ultimul episod al sitcom-ului Friends va implini 14 ani pe 6 mai anul acesta si totusi este in  continuare unul dintre cele mai populare seriale, atat intre adolescenti, cat si intre adulti.

     Eu am 16 ani si am terminat serialul acum cateva zile, iar dupa o ora de plans in fata televizorului (era ULTIMUL episod) am hotarat sa ma reapuc de el. Si am fost surprinsa sa vad ca m-a fermecat la fel de tare ca prima data cand l-am inceput. Atunci insa am pornit la drum putin sceptica stiind ca am de luptat cu  236 de episoade insa  mi am dat seama ca fiecare episod il depaseste  pe cel precedent. 

     M-am indragostit de personaje, de apartament, de cafeneaua in care cei sase  isi petreceau fiecare zi si nici un alt film, serial sau videoclip nu mi-a mai dat vreodata aceleasi emotii pe care Friends a reusit sa mi le dea.

     Cum au reusit cei doi creatori ai serialului (David Crane si Martha Kauffman) sa faca asta? Nu am nicio idee. Insa cert este ca dupa cei zece ani de rulare a serialului care a captivat milioane de oameni, noile generatii se reindragostesc de el din nou si din nou in fiecare an. Si chiar daca actorii sunt acum grizonati si plini de riduri, cu voci groase si filme din ce in ce mai putine, cele sase personaje vor ramane la fel de fermecatoare alaturi de aventurile lor si cele mai frumoase amintiri pe care le-au impartasit cu noi.

     Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

(up)

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.