top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Ruxx - Raluca Aprodu vs. Serban Pavlu


Când am deschis pt prima oara HBO Max am dat cu nasul de RUXX, un serial românesc cu haine și pantofi în trend dar cu metehne vechi de fata bătrâna şi supraponderală.

După primele două episoade, am descoperit o poveste cu actori buni care se lupta să scoată capul dintre coperţile unui scenariu cam subţire cu miros de telenovelă autentic românească.

Undeva în Bucureşti, două fete cucuiete vor să rupă pisica şi să schimbe banalul vieţii lor, încercând să evadeze din cotidianul monoton al existenţei lor mic burgheze. Una vrea să o şteargă în America şi cealaltă vrea să-şi schimbe meseria din starleta TV în reporter. Ok, mi-am spus, pot sa halesc și povestea asta, mai ales ca sunt actori buni dar ce m-a surprins la acest serial este numărul mare de înjurături, multe dintre ele aruncate degeaba în text, fără nici o susținere emoțională, doar ca să fie acolo. Zici că s-a dat drumul la înjurat la televizor şi hai să băgăm mare ca sa nu rămânem în urma.


Actorii sunt de format nou: Raluca Aprodu, pe care o ştim din serialul românesc Vlad şi din reclame, Madalina Craiu (Umbre) Alec Secareanu pe care l-am găsit în action-ul Strike Back şi în serialul Baptiste (ambele productii merită încercate) şi Şerban Pavlu, The Şerban Pavlu mai exact, actorul care a dus serialul Umbre pe cele mai înalte cote ale IMDB-ului.

Asa că dacă aveţi chef de o telenovea românească cu înjurături încercaţi Ruxx. Au apărut cateva episoade prospete si calde!

Se poate vedea pe HBO Max


Pro: Imagine, actori

Contra: Mult prea multe injuraturi


Ruxx - comedy, drama, romance - 7.0 * IMDb

279 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page