top of page
  • SeriAlex

The Crossing - Un SF care merita toată atenția.

Adventure, Drama, Sci-Fi | TV Series (2018– ) - 7.6*imdb

Stars: Steve Zahn, Natalie Martinez, Sandrine Holt

     Desi a aparut in 2018, serialul The Crossing  este un SF ce foloseste o idee pe care am mai intalnit-o acum 15 ani. In anul  2004 aparea The 4400, un serial in 4 sezoane produs de CBS ce folosea aceiasi reteta - oameni care apar din alt timp/ alta dimensiune in orasele zilelor noastre. 

     Plot-ul din The Crossing are suficiente elemente sa-l faca  interesant. Un grup de 50  oameni apar deodata pe malul oceanului in dreptul unui  mic oras de coasta din America. Dupa primele cercetari,  ei se dovedesc a fi refugiati de razboi in cautarea unui nou camin, numai  ca războiul de care fug va avea loc peste 150 de ani. De unde au aparut acesti oameni si ce cauta aici, nimeni nu stie. 

        Intorcandu-ma la comparatia de la inceput, The Crossing vs The 4400,  Imdb-ul  tag-uieste la fel aceste doua seriale: Adventure, Drama, Sci-Fi   -   In cazul asta nu-mi ramane decat sa sper ca The Crossing  se va ridica la inaltimea lui 4400. Primul episod are destul de multe elemente care sa-l califice in liga superioara. Ramane sa vedem daca  reuseste sa se mentina in locul unde s-a cocotat cu destul de multa usurinta. 

     In rolurile principale:  Steve Zahn (Sahara sau Rescue Dawn), Natalie Martinez (ABP sau Kingdom) si Sandrine Holt (Homeland sau Mr.Robot)

946 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page