top of page
  • SeriAlex

HBO contrataca si lanseaza Trust - un serial cu Donald Shuterland in rolul principal!

Biography, Crime, Drama | TV Series (2018– ) - 7.6*IMDB

Stars: Harris Dickinson, Donald Sutherland, Hilary Swank

Toata lumea stie cat de apriga este batalia serialelor la inceput de primavara. SyFy si AMC au aruncat manusa cu ale lor Krypton si The Terror. Ca sa nu ramana de caruta, HBO a scos din maneca The Trust - un serial cu un subiect deosebit de interesant - rapirea mostenitorului imperiului Getty Oil de catre mafia italiana.

Lumea magnatilor este una complicata iar reactiile celor implicati in jocurile la nivel inalt sunt de cele mai multe ori surpinzatoare.

Serialul Trust scoate la lumina un astfel de caz - Rapirea lui John Paul Getty III de catre mafia italiana. Cu toate ca parea o caz clasic de ransom demand, cazul lui Getty Junior s-a lovit de un obstacol neasteptat. Refuzul inexplicabil al familiei de a achita recompensa.

The Trust urmareste indeaproape acest caz uluitor si implicatiile lui de-a lungul anilor. In rolul batranului Getty il gasim pe Donald Shuterland, Actorul canadian in varsta de 83 de ani joaca extraordinar un rol deosebit de dificil si dovedeste inca o data ca este in plina forma in ciuda varstei inaintate.

Serialul poate fi vazut pe HBO Go

(up)

430 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page