top of page
  • Poza scriitoruluiSerialex

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story


Evan Peters

Rar mi s-a intamplat sa gasesc o poveste care sa ma tulbure asa de mult cum a facut-o serialul despre care vreau sa vb azi.

Nu e prima data cand urmaresc biografiile criminalilor in serie si ultima poveste mi-a servit-o Ted Bundy intr-o serie produsa de Netflix. Pentru cine nu stie, Ted Bundy a fost unul dintre cei mai notorii criminali in serie pe care i-a avut America secolului XX, personaj sinistru care a marturisit uciderea a peste 30 de femei.


Dahmer, serialul care m-a scos din zona mea de confort serialistic si m-a aruncat intr-o nebuloasa de trairi ciudate este povestea lui Jeff Dahmer, un criminal mult mai sinistru decat Ted Bundy. Si aici cand scriu sinistru am sentimentul folosesc un cuvant mult prea bland pentru descrie grozaviile pe care le-a facut acest om.

Sunt familiarizat cu povesti despre criminali, dezaxati si bolnavi mintal, care au hacuit, ucis, ciopartit si ars oameni si in general nu prea recomand seriale care au in spate astfel de povesti. insa serialul Dahmer este un caz iesit din comun si aici Netflix merita nota 10 pentru ca a reusit sa redea cum nimeni nu a facut-o pana acum, viata si povestea infioaratoare a acestui om.

Nu stiu de unde l-au gasit pe actorul care a jucat in rolul principal, si sincer nici nu vreau sa-i caut numele, nu pentru ca am ceva cu el, Doamne fereste ci pentru ca a reusit prin talentul lui actoricesc sa ma poarte intr-o calatorie atat de intunecata incat sa ma faca sa-mi doresc sa inchid televizorul la fiecare 15 minute.


De ce recomand acest serial? Pentru ca aceste lucruri trebuiesc stiute lumea trebuie sa stie cine au fost monstrii secolului XX si cum oameni aparent normali la infatisare fac lucuri infioratoare, inimaginabile pentru o minte sanatoasa.


Serialex recomanda.


Pro - Cum a reusit un actor sa ma faca sa inchid televizorul!

Contra -


Dahmer Monster: The Jeffrey Dahmer Story

2022 - biography, crime, drama - 8.0 * IMDb
58 afișări
bottom of page