top of page
SeriAlex

The Game - Nu o sa-ti vina sa crezi cine joaca in acest serial!

Drama, Thriller | TV Mini-Series (2014– ) - 7.8*imdb

Stars: Tom Hughes, Jonathan Aris, Victoria Hamilton

Britanic pana in maduva oaselor, serialul The Game este despre o "joaca" de-a spionii bine argumentata in timp si romantata suficient de mult ca sa dea bine la TV. Actiunea are loc in Londra anului 1972 cand un ofiter KGB este dispus sa ofere informatii despre reteaua de "adormiti" sovietici din Anglia

Dupa primul episod, gandul m-a dus la "Theree days of the Condor" filmul din 1972 in care Robert Redford da culoare unei lumi plina de intrigi si bine ascunsa de ochii si urechile neavenitilor.

Tom Hughes, actorul din rolul principal, picteaza personajul cu niste culori mai putin stralucioare decat cele cu care ne-a obisnuit James Bond si ne arata un altfel de erou al razboiului rece. Agentul nostru are fata de angajat de primarie care vine la servici la 7, se bate cu spionii pana la 5 dupa care pleaca acasa sa bea un ceai. Cu toate astea, spionul din The Game este credibil si autentic iar Tom Hughes il face mai uman, fara acea aura de erou invincibil specifica fisei postului.

Surpriza mare a fost cand am dat cu nasul de Marcel Iures in rolul Arkady Malinov, ofiterului KGB cu gura mare si buzunare adanci, dispus sa dezvaluie secrete importante. Marcel joaca bine si coloreaza interesant personajul sau. Well done Mr Iures, well done.

Una peste alta, The Game este un serial alert si bine structurat, cu un deznodamant surpinzator asa cum ii sta bine unui film cu spioni.

3.274 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page