top of page
  • SeriAlex

Burn Notice - Spies don`t get fired, they get burned

Action, Crime, Drama | TV Series (2007–2013) - 8.0*imdb

Stars: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell

Burn Notice are un personaj care mi-a placut la maxim. Smecher, descurcaret si mereu cu replica la el, Michael Westen este prototipul spionului ghinionist pentru ca da, in meseria asta norocul si ghinion fac uneori casa buna.

"Burn" adica ars, este stampila pusa agentilor care au fost deconspirati si care trebuie retrasi din joc. Odata ce ai fost declarat "ars" nu-ti ramane decat sa iti iei talpasita spre tarile calde unde sa te ascunzi la "umbra" pe malul oceanului cu un trabuc infipt in gura. Esti spion pensionat, ai bani in cont si o insula tropicala la indemana.

Din pacate Michael Weston, personajul principal din Burn Notice, are alta soarta. Odata ce s-a trezit "ars", si-a dat seama ca planul lui de pensionare nu presupune o insula in Caraibe si mai degraba o o celula intr-o inchisoare secreta, asta daca e norocos si scapa cu viata.

In rolurile principale Jeffrey Donovan (Shut Eye sau Fargo), Gabrielle Anwar (Once Upon a Time, Scent of A Woman) si Bruce Campbell pe care il vedem saptamana de saptamana in Ash vs Evil Dead.

Serialul se poate vedea pe net.

(up)

1.504 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page