top of page
  • SeriAlex

UMBRE - Ce nota are acest serial romanesc pe IMDb?


Relu Oncescu este un baiat bun. De casa. Are familie, are copii si conduce in taxi galben cu numere de Bucuresti. E saritor si te poti baza pe el. Locuieste undeva la periferia orasului intr-o casa ce asteapta sa fie terminata. Cand o putea Relu pentru ca banii din taximetrie sunt putini si abia ajung.

Relu este un om pe care te poti baza, te ajuta cu orice ii ceri. Iti face piata, iti aduce copii de la scoala iar daca ai probleme cu banii te poate ajuta. Daca nu are el, gaseste intotdeauna un prieten te unde te poti imprumuta. Nu te lasa la greu.

Insa, sa te fereasca Sfantul sa nu ii dai banii inapoi. Pentru ca in momentul ala o sa ai de-a face cu alt Relu. Dur, cainos si impasibil, care iti va taia o mana pentru fiecare zi de intarziere. Sau doua, Sau poate capul!

Asta e al doilea Relu, recuperator, bataus, cinic si nemilos. Nu vrei sa te sui in taxi cu el pentru ca destinatia nu poate fi decat una. La padure, unde oamenii dispar.

Asta este serialul romanesc Umbre - Serialul lui Relu recuperatorul. Mi s-a parut foarte tare si l-am urmarit cu sufletul la gura. E unul dintre cele mai bune serialele romanesti. E atat de bun incat IMDb-ul i-a acordat nota 8.8. Foarte tare Umbre, ai luat mai mult decat Mr Robot sau Twin Peaks.

Asadar si prin urmare, bravo Serban Pavlu si Maria Obretin si bravo Bogdan Mirica pentru scenariu si regie!

Etichete:

93 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page