top of page
  • SeriAlex

The Alienist - Dakota Fanning este prima femeie detectiv din America!

Dupa ER (2000) si Taken (2002), The Alienist este al treilea serial serios in care joaca Dakota Fanning. Cunoscuta publicului din War of the Worlds unde a prestat alaturi de Tom Cruise si Man on fire unde l-a avut partener pe Denzel Washington, Dakota face pasul mare si se alatura pleiadei de actori de film care au luat calea serialelor (Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Rutger Hauer, etc)

Actiunea serialului are loc in 1896 cand un criminal periculos face ravagii in cartierele de prostituate ale N.Y-ului. Depasit de situatie, comisarul de politie Roosevelt il cheama in ajutor pe psihologul criminalist Laszlo Kreitzler si il roaga sa porneasca o investigatie in secret pentru a prinde criminalul.

In Alienist, Dakota Fanning joaca rolul Sara Howard, un dur secretar de politie, care se alatura echipei lui Kreitzler, hotarata sa devina astfel prima femeie detectiv a orasului.

Serialul in 10 episoade difuzat de Netflix, are la baza romanul cu acelasi nume de Caleb Carr. Alienistul este prima carte din seria de autor Kreitzler Series si are ca personaj principal pe doctorul psihiatru Laszlo Kreizler.

401 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page