top of page
  • SeriAlex

Care au fost serialele care au stat cel mai mult timp in Prime Time

Toata lumea vrea in Prime Time, acea perioada a zilei care are ce-a mai mare audienta. Ca sa ajungi acolo nu este deloc usor, de fapt cel mai greu nu este sa ajungi ci sa stai acolo. Sunt sute de seriale care se bat pe cele 3-4 ore de audienta maxima. Unele au stat un sezon altele 2 altele 4 sau 5. Care au fost serialele care au stat cel mai mult in Prime Time - imediat dupa publicitate.

3. NCIS - Ancheta Militara

(Naval Criminal Investigative)

Action, Comedy, Crime | TV Series (2003– ) - 7.9* imdb

Serialul produs de CBS a stat in Prime Time numai putin de 338 de episoade. Fantastic de mult pentru un serial care nu a excelat niciodata prin ceva. NCIS a fost un serial bun dar nu extraordinar. Nu l-ai lua cu tine pe insula.

2. Law & Order: Special Victims Unit

Crime, Drama, Mystery | TV Series (1999– ) - 8.1* imdb

Cunoscuta serie de televiziune Lege si Ordine a ajuns la venerabila varsta de 18 ani. A inceput timid in 1999 si a strans la centura numai putin de 420 de episoade dintre care 410 petrecute in Prime Time.

Serialul a ajuns la sezonul 19 si inca se joaca. Bravo lui.

1. The Simpsons

Animation, Comedy | TV Series (1989– ) - 8.8*imdb

Primul episod din The Simpsons a aparut acum 28 de ani. Ciudata famile de eroi desenati au prins la public din prima, dovada stau cele 624 de episoade petrecute in Prime Time. De atunci si pana acum Simpsons-ii au primit printre altele 10 Prime Time Emmy Awards, un Glob de Aur, un premiu BAFTA si inca 294 de nominalizari la alte premii. Super tare.

60 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page