Îți place să cânți...

Ai mai cântat pe acasă, prin baie sau pe la karaoke.

Suna bine, ți-a plăcut, a fost fun si prietenii ți-au spus că ai voce...

Fă-ți curaj și vino la

 AI SA VEZI CE USOR E! 

DRUM REC

STUDIO

Cel mai accesibil studio de înregistrări 

* Tarif calculat pentru o ora de studio

Cu doar 99 lei

poți să pleci cu piesa acasă *

Person of Interest - Un serial pe care n-ai voie sa-l ratezi.

March 19, 2018

Action, Crime, Drama | TV Series (2011–2016) - 8.5*imdb

Stars: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman 

     Person of Interest nu mi-a placut de la inceput si asta pentru ca n-am fost niciodata un fan Jim Caviezel.   L-am vazut prima data  in  Passion of Christ in regia lui Mel Gibson,  jucand foarte convingtor un rol de imagine. Ne-am mai intalnit  in Contele de Monte Cristo, si  The Prisonier si cam atat. a durat prietenia noastra.

     L-am regasit cativa ani mai tarziu  in Person of Interest, intr-un interesant rol de ex killer pensionat. Era cu totul alt Jim, mai imprevizibil si mai misterios  si asta m-a determinat sa-i mai acord o sansa. Eram curios sa vad daca antipatia mea inexplicabla avea sa se pastreze si dupa acest serial. 

     Dupa cateva episoade eram la fel de suparati, in  schimb atentia mi-a fost deviata catre personajul Finch,  un enigmatic om de afaceri, computerist si inventator al  unui sistem de supraveghere universal, menit sa anticipeze situatile critice. 

     Ideea m-a dus imediat catre Minority Report cu Tom Cruise, film care mi-a placut  si care semana foarte mult cu ce vedeam aici.  Pe masura ce serialul avansa,  Finch - computeristul,  ma fascina din ce in ce mai mult, iar scenariul desi asemanator, curgea pe alt fagas, mult mai  interesant si mai surprinzator.  Perechea Finch/Resse se dezvolta impetuos, iar serialul incepea sa-si arate adevaratul potential undeva de pe la sezonul 2.

     Concluzia... Person Of interest m-a cucerit episod cu episod, saptamana de saptamana si a devenit unul dintre serialele mele preferate. Il recomand cu toata inima.

     In rolurile principale: Jim Caviezel (Passion of Christ, The prisonier), Michael Emerson (Lost, The Arrow) si Kevin Chapman (Sneaky Pete, Rescue Me)

 (up)

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Titluri similare
Please reload

Categorii
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Aboneaza-te si afla primul noutatile de pe Serialex 
© 2019 serialex.ro. Toate drepturile rezervate.