top of page
  • SeriAlex

The Knick - Chirurgia nu a fost intotdeauna o stiinta!

Drama | TV Series (2014–2015) - 8.5*imdb

Stars: Clive Owen, André Holland, Jeremy Bobb

Dr. John Thackery, noul lider al sectiei de chirurgie din spitalul Knickerbocker este un doctor vizionar care își echilibrează dependența de cocaină și opium cu o ambiție nemasurata animata de dorinta de a descoperi tehnici chirurgicale revolutionare.

Dr. Algernon Edwards este un chirurg de culoare, educat la Harvard, repartizat de minister in sectia condusa de J.Thachery. In ciuda pregatirii medicale superioare, el trebuie să lupte pentru respectul celorlalti colegi, a personalul spitalului, precum si a pacientilor veniti pentru tratament.

The Knick este povestea acestor doi doctori intr-o epoca in care medicina se facea pe genunchi iar viata unui pacient reprezenta foarte putin.

In rolul principal il gasim pe Clive Owen protagonistul celebrului film Children Of Men. Pentru rolul din The Knick, Clive Owen a primi o nominalizare la Globul de Aur 2015, pentru cel mai bun actor intr-un serial de drama.

Alaturi de el ii gasim pe Andre Holland (Moonlight si Selma) si Jeremy Bobb pe care l-am vazut de curand in Manhunt - Unabomber sau Godless.

Serialul poate fi vazut pe HBO Go sau aici

(up)

253 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page