top of page
  • SeriAlex

Westworld - Serialul semnelor de intrebare

Drama, Mystery, Sci-Fi | TV Series (2016– ) - 9.0*

Stars: Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris

Sunt fan seriale SF. Imi plac la maxim si daca as putea m-as uita numai la sf-uri. Primul meu serial a fost The X-Files, un Sf/crime care mi-a placut la nebunie. E posibil ca de acolo sa mi se traga si cred ca e bine ca s-a intamplat asa. Daca primul meu serial ar fi fost o telenovela, cine stie la ce m-as fi uitat acum.

Westworld e un serial cu oameni roboti, cowboy si indieni, pistoale, si wild, wild west. E un film cu oameni care fac oameni care la randul lor, fac alti oameni. Destul de tricky nu?

Trebuie sa recunosc aici mi-a placut in primul rand scenariul. Simteam ca am intrat intr-un labirint din care nu stiam daca am sa ies. E stiut faptul ca finalul unui sezon trebuie sa fie apoteotic dar primul sezon s-a terminat altfel, ciudat, oarecum in afara tiparelor.

Dupa ultimul episod am ramas pironit in scaun cu ochii lipiti de ecranul negru incercand sa imi dau seama ce se intampla. Inca mai aveam cateva intrebari care asteptau raspuns. Aparent, aflasem tot ce trebuia aflat, vazusem tot ce trebuia vazut, dar simteam ca cercul era departe de a fi inchis si pentru asta ma uitam ca hipnotizat la ecranul stins al televizorului asteptand zadarnic raspunsurile. Ciudata senzatie... Rar mi s-a intamplat asa ceva.

In Westworld am avut parte de prestatia a doi actori dragi mie, Ed Harris si Anthony Hopkins. Pe Harris l-am urat din prima, pentru ca personajul lui era unul detestabil. Cu Hopkins a fost mai greu si mi-a fost frica sa ma promunt. Si bine am facut pentru ca omul a fost o surpriza totala. Nu spun mai mult ca dau din casa!

(up)

102 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page