top of page
  • SeriAlex

The Handmaid's Tale  - Globul de Aur 2018 pentru cea mai buna drama!

Drama, Sci-Fi | TV Series (2017– ) - 8.6*imdb

Stars: Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Max Minghella

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul prezintă povestea lui Ofreed ), una dintre ultimele femei fertile din Republica Gilead (fosta SUA), fortata sa devina sclava si mama surogat in casa lui Fred Waterford, un puternic lider al noii oranduiri.

Offred (a lui Fred), face parte din casta de femei forțate să ofere servicii sexuale stapanilor lor, ca o ultimă încercare disperată a conducatorilor republici de a creste natalitatea.

In rolul principal o gasim pe Elisabeth Moss - o actrita de 35 de ani pe care am mai vazut-o in serialul Mad Men, o productie cu 5 Globuri de Aur la centura.

Langa ea il gasim pe Joseph Fiennes, cunoscut noua din Enemy at the gates sau Shakespeare in love, In Handmaid`s, Fiennes joaca rolul sinistrului si cinicului Comandant Fred Waterfront, stapanul lui Offred

Cireasa de pe tort se numeste Yvonne Stravosky, o frumoasa actrita nascuta in Australia pe care am mai vazut-o in serialul Chuck, in Dexter si in 24 Live another day. Aici H.T joaca extraordinar rolul Serena, sotia infertila si ambitioasa a comandantului Waterford.

Serialul a primit nu mai putin de 8 premi Primetime Emmy, iar Elisabeth Moss a primt un Glob De Aur in 2018 pentru rolul Offred.

Ajuns deja la al doilea sezon, serialul are pregatita inca o serie programata sa apara in vara lui 2019.

Povestea Slujitoarei poate fi vazuta pe HBO Go sau aici

(up)

691 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page