• SeriAlex

Taboo - Tom Hardy la superlativ!

Drama, Mystery, Thriller | TV Series (2017– ) - 9.2* IMDb

Stars: Tom Hardy, David Hayman, Jonathan Pryce

Serialul lui Tom Hardy este cu furnicaturi pe sira spinarii. Personajele, casele, atmosfera, noroiul, mizeria, toate iti dau o stare tare ciudata de iti vine sa te feliciti ca te-ai nascut in perioada asta si nu acum 200 de ani in Anglia puritana.

Serialul Taboo isi plaseaza povestea undeva in anul 1812 cand James, fiul raposatului negustor Delaney se intoarce in Londa pentru inmormantarea tatalui sau. Pe parcursul serialului descoperim cum un marunt hot de diamante ajunge un personaj cheie in lupta pentru suprematie in zona comertului cu ceai din Anglia.

In rolul James Delaney il gasim pe Tom Hardy (The Revenand, Inception) interpretand cu motoarele la maxim un personaj greu de uitat. Langa el il gasim pe Jonathan Pryce jucand admirabil rolul crudului si nemilosului bussines man Sir Stuart Strange.

Taboo este un serial produs pentru BBC de catre Scott Free London si Hardy, Son and Backer. Cine sunt astia si de ce ii mentionez?

Scot free London este casa de productie a lui Ridley Scott si a fratelui sau mai mic, Tony Scott, ,.... iar in spatele lui Hardy, Son and Backer stau Tom Hardy si tatal sau Chips.

Serialul se poate vedea si pe HBOGo

(up)

207 views