top of page
  • SeriAlex

HOMELAND - Reteaua terorii

Stars: Claire Danes, Mandy Patinkin, Damian Lewis

Pe Homeland l-am descoperit din greseala la o frunzareala pe net. Claire Denes, protagonista serialului, nu-mi spunea mare lucru. O mai vazuzem alaturi de Leo Di Caprio in Romeo si Julieta dar nu m-a convins deloc. Mai mult de atat, Damian Lewis, partenerul ei din Homeland, imi displacea total cu toate ca actorul englez era intr-o continua ascensiune.

Ideea acestui serial a fost una de geniala, lucru confirmat ulterior de uriasa popularitate pe care a castigat-o. Regia, scenariu, actorii, toate aceste elemente au mers mana in mana si au resusit sa transforme un banal serial despre intoarcerea unui soldat american dintr-o inchisoare irakiana, intr-o capodeopera a genului.

Pe scurt: Un obscur analist CIA - Carrie Mathison (C.Denes) are banuiala ca intoarcerea eroului de razboi Nicholas Brody (D.Lewis), ascunde in spate un complot Al.Qaeda pentru asasinarea vicepresedintelui american. Banuiala prinde radacini si se transforma intr-o vanatoare de dovezi plina de suspans.

In rolurile principale : Claire Denes (Romeo si Julieta, My So-Called Life) si Mandy Patakin (Wonder, The Princess Bride)

Serialul poate fi vazut pe Netflix sau aici

(up)

1.743 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page