top of page
  • SeriAlex

13 Reasons Why - If you,re listening, you,re too late!

Drama, Mystery | TV Series (2017– ) - 8.4*imdb

Stars: Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro

Inainte sa se sinucida, Hannah Baker inregistreaza pe cateva casete audio cele 13 motive care au determinat-o sa-si puna capat vietii. Casetele sunt puse intr-o cutie de pantofi si trimise celor 13 persoane care au contribuit intr-un fel sau altul la comiterea fatalului gest.

Dupa ce asculta cele 13 casete, Clay Jensen se decide sa urmăreasca indiciile pe care Hannah le-a lăsat, reusind astfel sa puna cap la cap sirul evenimentelor care au condus-o pe tanara de 17 ani catre fatala decizie.

13 Reasons Why este unul dintre cele mai vizionate seriale din 2017 devenind viral in randul adolescentilor. Katherine Langfort, interpreta lui Hannah Baker a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un serial – Dramă, pierzand la mustata in fata lui Elisabeth Moss - care a castigat trofeul pentru rolul din The Handmaid’s Tale.

Daca nu ai vazut pana acum "Cele 13 Motive" ar fi momentul sa lasi serialele pe care le urmaresti si sa te uiti la asta. Iti promit ca o sa-l vezi repede pentru ca o sa te prinda si nu o sa-ti mai de-a drumul pana la final.

Serialul a ajuns la sezonul 3 care va fi difuzat pe Netlifx incepand cu 23 august 2019

In rolurile principale: Dylan Minnette, (The Open House, Scandal) Katherine Langford, (The Misguided) si Christian Navarro (Vinyl, Bushwick).

Serialul se mai poate vedea pe Netflix

(up)

888 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page