top of page
  • SeriAlex

GOTHAM - Rise of the villains!

Gotham a intrat in lista mea de favorite datorita actorilor. Personajele sunt super misto iar actorii, de nota 10. Si pentru ca tot veni vorba de actori, nu mica mi-a fost surpriza cand am descoperit-o pe Jada Pinket Smith ( sotia lui Will Smith) in rolul Fish Mooney, o regina a lumii interlope din Gotham. Pe madam Smith o stiam trecuta pe banca de rezerve, dar uite ca a prins un rol pe care trebuie sa recunosc, la jucat extraordinar.

Dintre toate personajele din Gotham, Pinguinul m-a impresionat cel mai mult. Metamorfoza prin care trece tanarul Oswald Cobblepot de-a lungul serialului este fantastica. Personajul mi-a placut din prima. Este credibil, autentic si original lucru ce demonstreaza ca Robin Lord Taylor, actorul din spatele mastii poate sa duca in spate un rol complex.

Gotham este un serial in care toata lumea se bate cu toata lumea. Gasim aici toata gasca de eroi: Batman mult mai tanar si mai fraier, Pinguinul, rapace si nemilos, Comisarul Gordon, inca detectiv de sectie si Ed Nygma parca mai diabolic decat il stiam noi.

Una peste alta, avem de vazut un serial cu un scenariu deosebit de interesant, cu actori fantastic de buni si cu o scenagrafie de nota 100.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

(up)

145 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page