top of page
  • SeriAlex

Cinci seriale pe care trebuie sa le vezi daca esti fan Stranger Things.


Fara doar si poate Stranger Things este unul dintre cele mai bune seriale ale momentului. Productia are insa parte de o concurenta destul de serioasa, seriale care se lupta sa recupereze distanta nu foarte mare fata de primul clasat .

La ce mai poti sa te uiti daca esti fan S.T

5. The OA

Drama, Fantasy, Mystery | TV Series (2016– ) - 7.8*imdb

După o disparitie de 7 ani Prairie Johnson, o fata cu deficiente majore de vedere se întoarce acasă cu vederea restabilită. În timp ce mulți cred că este un miracol, alții se tem că intoarcerea ei nu va fi lipsita de pericole.

4. Chanell Zero

Drama, Horror, Mystery | TV Series (2016– ) - 7.2* imdb

Chanell Zero e cu monstri, cu zombie si cu personaje tare tare urate. Daca esti fan filme horror cu siguranta ca astea este serial pentru tine.

3. Wayward Pines

Drama, Mystery, Sci-Fi | TV Series (2015– ) 7.5* imdb

Doi agenti FBI dispar fara urma in idilicul oras Wayward Pines. Pornit in cautarea lor, un agent din Secret Service descopera ca nimic nu e ceea ce pare si ca vizita lui in micul oras de tara s-ar putea sa nu se termine niciodata.

2. Twin Peaks

Crime, Drama, Mystery | TV Series (2017– ) - 8.6* imdb

Serial vechi, personaje vechi, actori vechi... idei noi. Twin Peaks este serialul actorilor scosi de la naftalina. Cine spune ca ideile vechi nu fac fatza noior tendinte se inseala. T.P demonstreaza ca se poate si dupa 25 de ani.

1. Sense8

Drama, Mystery, Sci-Fi | TV Series (2015–2018) - 8.4* imdb

Vanati fara mila si considerati a fi o amenintare la adresa orinduirii lumii, un grup de oameni interconecati mental, incearca sa supravietuieasca vanatorii nemiloase.

(ZergNet)

64 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page