top of page
  • SeriAlex

Stranger Things - Un serial pe care nu ai voie sa-l ratezi.

Drama, Fantasy, Horror | TV Series (2016– ) - 9.0*imdb

Stars: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder

Trebuie să recunosc, mi-a luat ceva timp să imi fac curaj să ma uit din nou la Stranger Things . Spun din nou pentru ca am mai avut o tentativă și m-am oprit dupa primul episod.

Timpul a trecut, curajul mi-a revenit și iata-mă in fata televizorului hotărât să iau serialul de coarne. In prima zi am vazut un episod, doua episoade, trei episoade. De la al patrulea episod nu mai puteam să gândesc normal, rutina zilei era în scurt circuit pentru ca mintea mea nu-mi stătea decat la nenorocitul de serial. Primul sezon l-am terminat într-o noapte, iar repercursiunile au fost severe. Vedeam monstri in pereți si visam numai balaurii.

Pe scurt. E un ”must see” al toamnei, un serial pe care nu ai voie să-l ratezi indiferent daca ești fan al genului sau nu.

Winnona Rider face un rol de exceptie și dovedește ca inca este in forma, iar Millie Bobby Brown actrița din rolul principal este revelația serialului. Puștoaica de numai 13 ani a mai aparut meteoric în Greys Anatomy, în Modern Family sau Intruders. In Stranger Things, joaca rolul Eleven, o fata cu superputeri care se lupta cu cei mai ciudati monstri. Prestatia ei m-a convins de la primele scene.

Serialul este un amestec de genuri. Pui intr-un bol ceva Twin Peaks, un pic de Fringe, si doua linguri de Twilight Zone. Amesteci bine si asezonezi cu Supernatural. Il bagi la cuptor 30 de minute si il mananci fierbinte cu un pahar de Ghostbusters alaturi.

Stranger Things se poate vedea pe Netflix sau aici

(up)

108 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page