top of page
  • SeriAlex

The Outsider - HBO dă lovitura cu un serial marca Stephen King!

Thriller | TV Series (2020– ) - 9.1*IMDb

Stars: Yul Vazquez, Ben Mendelsohn, Jeremy Bobb

HBO a fost întotdeauna canalul care a mers pe principiul mai bine mai puţin şi mai bun decât mai mult şi mai prost. Nu s-a înghesuit niciodată să arunce lunar cu tone de producţii noi şi au trecut lungi perioade de timp în care nu a scos nimic nou urmând să rupă cu o producţie super tare.

Aşa s-a intmaplat şi acum... Corporatiștii nu s-au chinuit să prindă începutul de an şi au aşteptat să treacă două saptămâni ca să-şi lanseze producţiile proprii. Cu premiera pe 12 ianuarie, The Outsider, este serialul cu care HBO vrea să câştige maratonul acestei luni şi trebuie să spun că până acum, cel puţin, serialul are toate şansele să umfle locul întâi.

Catalogat ca fiind un drama/horror, The Outsider este o adaptare pentru televiziune a nuvelei cu acelaşi nume a lui Stephen King în care urmărim ancheta mortii violente a unui baiat, investigaţie care se dovedeşte a fi mult mai complicată pe cât se credea.

Convins că a reuşit să identifice autorul acestei crime oribile, şeriful unei mici localităţi din America, arestează cu tam-tam un antrenor de baseball, punându-i cătuşele chiar în mijlocul unui meci pe care acesta îl susţinea în fata locuitorilor oraşului. Dovezile erau copleşitoare, amprentele, martorii şi filmările camerelor de supraveghere arătau fără nici o urmă de îndoială că antrenorul era criminalul, dar un clip video descoperit de avocati îl plasează pe acesta la 100 de km distanţă de locul crimei. Şi totuşi cine este autorul asasinatului? Cum este posibil ca un om să apară simultan în două locuri diferite?

Trebuie să spun că pentru serialul ăsta mă pregătisem temeinic, O tonă de cola, un lighean de floricele, linişte şi o noapte întreagă pusă la dispoziţia lui Stephen King şi a poveştii lui... Dar n-a fost să fie pentru ca HboGo s-a hotărât să difuzeze acest serial în porţii mici săptămânale, reiterând ideea că serialele trebuie văzute încet, fără grabă şi nu binge-uite nopţi întregi pe modelul inventat de Netflix.

Avem aşadar câteva săptămâni bune în care să aflăm misterele lui Stephen King, într-un serial care promite un deznodământ surprinzător.

1.029 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page