top of page
  • SeriAlex

Unbelievable - Desi a spus adevarul, nimeni nu a crezut-o!

Drama | TV Series (2019– ) - 8.7 * IMDb

Stars: Kaitlyn Dever, Elizabeth Marvel, Toni Collete

https://www.youtube.com/watch?v=QTIkUzkbzQk

Inspirata dintr-un caz real, povestea din Unbelivable incepe simplu: O fata de 19 ani ajunge la o sectie de politie reclamand ca a fost agresata in timpul nopti de catre un individ mascat care a violata-o de mai multe ori dupa care i-a facut poze cu un aparat de fotografiat rosu. Impinsa sa ofere amanunte cat mai detaliate, tanara socata si traumatizata de incident incepe sa se incurce in amanunte. Politistii trag concluzia ca nimic nu este adevarat si ca fata minte pentru a atrage atentia. Mai mult de atat, grabit sa inchida cazul, detectivul insarcinat cu ancheta dispune trimiterea fetei in judecata sub acuzatia de marturie mincinoasa.

Insa nici politistul. nici victima nu stiau ca in alta parte a tarii, o alta femeie reclama aceiasi agresiune cu acelasi mod de operare... Sa fie vorba de un violator in serie?

Serialul este inspirat dupa un reportaj scris in 2015 de catre doi jurnalisti americani despre o serie de violuri comise in mai multe state americane. Reportajul relata erorile judiciare comise de politia americana in achetarea unui caz de viol al unei tinere de 19 ani acuzata ulterior de marturie mincinoasa.

Un an mai tarziu, in 2016, cei doi jurnalisti au castigat premiul Pulitzer pentru reportajul "An Unbelievable Story of Rape" (Povestea incredibila a unui viol) pentru ca in 2017 sa publice cartea "A False Report: A True Story of Rape in America" (Un raport fals: Adevărată poveste a violului în America)

In rolurile principale: Kaitlyn Dever o tanara actrita pe care am mai vazut-o in comedia The last man standing, Elizabeth Marvel clona lui Donald Trump din serialul Homeland si veterana Tony Collette nominalizata Oscar pentru rolul din The Sixth sense.

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici

Etichete:

225 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page