top of page
  • SeriAlex

Euphoria - How to fuck up you life in 3 steps!

Drama | TV Series (2019– ) - 7.4*IMDb

Stars: Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane

Auzisem de serialul asta si cred ca doar micul mare scandal iscat in jurul lui m-a determinat sa il pun repede pe lista de prioritati desi, recunosc cu mana pe chipiu, eu am trecut de mult de perioada serialelor cu adolescenti.

Pe Zendaya o stiam din Spider Man - Homecoming, intr-un rol care i-a confirmat statutul de star in devenire si o mai stiam din batranul Shake It Up, un serial cu pusti unde a jucat rolul unei super dansatoare. Zendaya si Bella Thorne (eroii acestui serial despre pasiune si daruire) au fost la un moment dat, idolii unei generatii.

Euphoria m-a aruncat intr-o lume total diferita de ceea ce imi imaginam eu ca este adolescenta anului de gratie 2019. Primele episoade ale acestei "teen drama" mi-a dezvaluit o lume in care drogurile, alcoolul, experientele extreme si dorinta de a iesi in evidenta cu orice pret sunt leit motivele tinerilor U18

Oficial, HBO descrie Euphoria cam asa: "Serialul urmărește un grup de elevi de liceu care dau piept cu dragostea și prietenia într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor și social media". Ce vorbesti frate, nici pe departe, descrierea celor de la HBO e mult, mult prea light .Eu as descrie serialul in doar cateva cuvinte: How to fuck up you life in 3 steps.

Sky is the limit imi pare a fi motto-ul personajelor acestui film, tineri dispusi sa-si sacrifice, viata, sanatatea si valorile umane pentru o experienta sau un instastory in plus. Desi nu este pe craca mea de varsta, am sa continui sa urmaresc povestea asta ciudata pentru ca sunt curios sa aflu care sunt limitele adolescentei intr-o societate in care totul pare permis si la indemana.

In rolurile principale: Zendaya, o tanara actrita, cantareata & dansatoare, cunoscuta pentru rolurile din K.C. Undercover sau Spider Man Homecoming, Eric Dane, un veteran al serialelor, cunoscut pentru rolul doctorului Sloan din Anatomia lui Grey si Maude Apatow o tanara actrita mai putin cunoscuta pe csare am vazut-o in This is 40 sau Girls.

Serialul se poate vedea pe HBO sau aici.

Etichete:

208 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page