top of page
  • SeriAlex

Trei seriale numai bune de vazut in vara asta.

In lune iunie HBO Go a scos din tolba trei seriale pe care nu prea ai voie sa le ratezi. Sunt trei povesti diferite care au rolul de te purta in prima luna a verii pe culmile infinite ale unuia dintre cei mai surprinzatori producatori si operatori de televiziune.

The Handmaid's Tale - Povestea Slujitoarei

(sezonul 3 apare pe 06.05.2019)

Serialul este o adaptare dupa romanul cu acelasi nume al scriitoarei Margareth Atwood si prezintă povestea lui Ofred, una dintre ultimele femei fertile din Republica Gilead (fosta SUA), fortata sa devina sclava si mama surogat in casa lui Fred Waterford, un puternic lider al noii oranduiri.

Ajuns la al treilea sezon, Povestea Slujitoarei a primit pana acum 8 premii Primetime Emmy iar Elisabeth Moss, actrita din rolul principal a primit un Glob de Aur in 2018 si o nominalizare in 2019 pentru rolul June Osborn.

Chiar daca nu esti fan drame SF, The Handsmaid`s Tale este un serial pe care trebuie sa-l vezi. Scenariul, decorurile si nu in ultimul rand recitalul actoricesc al lui Elisabeth Moss garanteaza pentru asta.

Serialex recomanda! Se poate veea pe HBO go sau aici

Big Little Lies - Marile minciuni nevinovate

(sezonul 2 apare pe 10.05.2019)

Atunci cand pui la un loc trei actrite de top, le dai pe mana un scenariu interesant si le lasi sa faca ceea ce stiu ele mai bine (adica sa joace) nu are cum sa nu iasa ceva bun. Asta a fost reteta acestui serial american care a primit numai putin de 4 Globuri de Aur si alte 45 de premii ale industriei de film.

Insa surprizele nu se opresc aici. Sezonul doi mai aduce un nume greu pe generic. Meryl Streep, de trei ori laureata cu premiul Oscar, a acceptat sa joace alaturi de Nicole Kidman, Reese Witherspoon si Shailene Woodley cele trei staruri care au dat viata acestui serial spectaculos desi greutatea si palmaresul indragitei actrite in varsta de 70 nu-i prea permit un rol secundar. Si cu toate astea - Here she comes!

Cu patru nume grele pe generic, sezonul 2 din Big Little Lies nu are voie sa fie mai slab decat primul desi cunoastem multe cazuri de seriale stricate in continuari. Sa speram ca nu o sa fie cazul celor mai mari minciuni nevinovate.

Se poate vedea pe HBO Go

Big Bang Theory - Teoria Big Bang

(ultimul sezon apare pe 29.05.2019)

Daca esti fan sitcomuri, inseamna ca esti la zi cu povestea celor 2 fizicieni asociali din celebrul serial de comedie BigBang Theory. Cu un Glob de Aur in buzunar, Teoria Big Bang este unul dintre cele mai indragite seriale de comedie. In cei 12 ani de viata, productia a reusit sa stranga peste 60 de premii si alte nominalizari ale industriei de film. Oficial, acesta se vrea a fi ultimul sezon dar cine stie, lumea oamenilor de stiinta de la televizor este suprizatoare si nu m-am mira sa mai vedem un extra sezon pe la anul. Ceea ce n-ar fi un lucru rau!

Se poate vedea pe HBO Go sau aici

464 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Draga tata...

bottom of page