top of page
  • SeriAlex

Dead to Me - Reborn, Rebirth - Cristina Applegate

Comedy, Drama | TV Series (2019– ) - 8.3*IMDb

Stars: Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden

Desi incepe cam banal, cu doua femei care se intalnesc la un grup de suport afectiv, serialul Dead to me m-a suprins la un moment dat prin intriga si rezolvare. Povestea celor doua femei cu firi si caractere diametral opuse, se desface catre orizonturi artistice suprinzatoare pentru o intriga simpla, fara prea multe pretentii.

Dead to me este un serial cu personaje putine, cred ca poti sa le numeri pe degete. Avem in prim plan o blonda naravasa care are o mare problema cu nervii si una bucata hippie girl cu parul lung si suflet de artist care are talentul de a incurca si cele mai simle lucruri. Cele doua femei ajung printr-un straniu context de imprejurari sa fie foarte bune prietene desi in spatele zambetului nevinovat al pictoritei hippie, sta un secret inspaimantator. Povestea haiosa dealftel, se termina tragicomic intr-un tavalug de evenimente care angreneaza deopotriva, bucurie si tristete, prietenie si dusmanie.

Nu prea am inteles de ce se cheama Dead to me. Sincer sa fiu titlul m-a indeamnat catre o poveste cu razbunari, pistoale, cutite si sange pe podea, dar nimic din astea nu transpira de-a lungul serialului. Dead to me se vrea totusi o comedie cu valente de drama si daca rasfoiesc mai atent paginile acestui serial cred ca as putea gasi totusi o explicatie plauzibila pentru acest titlu...

Serialul merita vazut pentru Christina Applegate, blonda Kelly din familia Bundy, o actrita cu un traseu artistic sinuos care a reusit sa treaca cu bine peste un diagnostic de cancer la san si care a revenit pe afise intr-un moment in care nimeni nu mai spera.

In rolurile principale: Blonda Naravasa (Chris Applegate), cunoscuta pentru prestatia din Samantha Who, pentru care a primit doua nominalizari la Globul de Aur, jucand aici rolul temperamentalei si naravasei Jen Harding si Linda Cardellini pictorita cu aer de hippie si zambet fermecator pe care am mai vazut-o in Mad Men sau Bloodline. Alaturie de ele il gasim pe James Marsden (Westworld) in rolul loverului plin de bani al pictoritei Judy si pe Valerie Mahaffey pe care o stim din Young Sheldon sau The Man in the High Castle.

Serialul se poate vedea pe Netflix.

185 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page