top of page
  • SeriAlex

Black Sails - Un serial care creeaza dependenta!

Adventure, Drama | TV Series (2014) - 8.3 * IMDb

Stars: Jessica Parker Kennedy, Toby Stephens, Hannah New

M-am intalnit cu Black Sails acum doi ani dupa ce am revazut Robinson Crusoe cu Pierce Brosnan. Pieptul dezgolit si freza de naufragiat a lui "007" mi-a trezit pofta de filme cu pirati si uite asa m-am apucat de Black Sails insa prietenia noastra a durat doar 3 episoade din motive de anti-dependenta. N-am abandonat corabia, am zis ca o sa ma uit mai tarziu, dar inexplicabil, "steagul cu cap de mort" ajungea intotdeauna in coada listei de "vizionabile"

Black Sails este un serial cu pirati si corabii, comori si harti, aventura, si bataie, curve si mult rom. Un capitan de corabie, smecher si istet, pune ochii pe Urca de Lima, un super galion spaniol despre care se spune ca are in cala atata aur incat la soare te poti uita dar la dansul, ba! In moneda pirateasca - cam 5 milioane de piese de 8. Nu stiu cat inseamna in lei, dar dupa lucirile din ochii capitanului, vorbim de o suma uriasa.

Doar ca Urca de Lima e greu de prins si daca ai norocul sa-i ajungi in preajma iti trebuie super tunuri ca sa te iei la tranta cu ea. Capitanul Flint nu are nici tunuri nici noroc dar are dorinta de imbogatire si mai are o harta secreta care arata traseul uriasului galion prin marile lumiii. Inarmat cu harta minune, Flint se hotareste sa plece dupa comoara, doar ca secretul capitanului ajunge secretul intregii suflari piratesti din portul Nassau si toti vor sa puna mana pe aur.

Seriale e misto si te prinde. Chiar daca nu se vasleste prea mult in filmul asta si nu bat tunurile asa de des, actiunea are consistenta, scenariul e inspirat iar episoadele merg ca unse. Black sails merge si in binge dar e lung si poate creea dependenta.

In rolul principal il avem pe Toby Stephens, un serialist pe care l-am mai vazut in Lost in space sau Jane Eyre. Langa el il gasim pe Luke Arnold (Salvation sau Glitch) si pe Hannah New, o frumoasa englezoaica pe care am vazut-o in Trust sau Maleficent.

(up)

475 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page