top of page
  • SeriAlex

The Kominsky Method - Michael Douglas vs. Alan Arkin sau de ce nu e bine sa pui doua Oscaruri pe ace

Comedy | TV Series (2018– ) - 8.4* IMDb

Stars: Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker

Doi prieteni foarte buni - Sandy Kominsky, un profesor de actorie care nu se impaca cu ideea ca a imbatranit si Norman Newlander, un impresar bogat dar permanent nemultumit, isi impartasesc problemele batranetii intre doua sedinte la proctolog si o inmormantare.

Dupa ce am vazut primul episod gandul m-a dus direct catre "Grumpy old Man", delicioasa comedie in care doi batranei simpatici si ofticosi, Jack Lemon si Walther Mathau, se amorezeaza de frumoasa lor vecina (Ann Margret), dar pe masura ce serialul avansa, mi-am dat seama ca cele doua filme nu sunt de pe aceiasi craca. Daca in Grumpy... cei doi se bat pe femei, in Kominsky registrul este schimbat, Sandy si Norman se razboiesc cu viata cu batranetea si cu problemele prostatei.

Pe scaunele din fata stau: Michael Douglas, batran, ridat, cu parul alb si barba de 5 zile si Alan Arkin, dandy, parfumat si mereu scos din cutie. Comedia e misto si relaxanta iar actorii joaca bine si sunt de acolo. Cred insa ca Michael Douglas nu e in ce-a mai buna forma a lui. L-am simtit pe alocuri cam telefonat si mai putin atent cu rolul sau. Sincer sa fiu nu cred ca il prinde prea bine rolul batranelului obisnuit care sta in pioneze cu femeile cu banii si cu prostata. Nu prea ai cum sa ti-l imaginezi pe Douglas in postura asta. Alan Arkin insa e fermecator si face tot serialul.

Pana la urma K.M se vrea o comedie dedicata barbatilor de varsta a treia. EI sunt cei care vor aprecia cel mai mult acest serial. Cred ca multi (tineri si batrani) dintre noi ne vom regasi in cele doua personaje si vom regasii (descoperii) problemele noastre barbatesti de care nu o sa scapam niciodata. Lucrul asta ma conduce catre o concluzie simpla si implacabila. Beware, prostata allways strikes back!

Serialul se poate vedea pe Netflix sau aici.

P.S. Tocmai ce am descoperit ca Ann Margret (actrița din "Grumpy old man") joaca in acest serial. Mai mult, și ea are o statueta galbena, acasa pe noptiera, deci trebuie sa modific titlul. ... trei Oscaruri pe acelasi generic

(up)

231 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page